Mini Broccoli Crustless Quiche
평가:
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Mini Broccoli Crustless Quiche
Mini broccoli, tomato, and mozzarella quiche.
재료
조리법
- Preheat the oven at 175 °C.
- Rinse and dry the broccoli. Cut the broccoli into bite size pieces. Dice tomato into small pieces.
- Mix eggs, broccoli, tomato, and the mozzarella. Add salt and pepper to taste.
- Transfer mixture to a greased (with oil) muffin tray.
- Bake for 20-25 minutes until egg hardens. Remove from oven but let it set for a few minutes before removing from tray.
- Enjoy.
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Mini Broccoli Crustless Quiche의 1인분에는 67칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 53% 지방, 10% 탄수화물, 37% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
280 kJ
67 kcal
탄수화물
1.66g
설탕당
0.73g
단백질
6.05g
지방
3.92g
포화지방
1.758g
트랜스 지방
0.055g
다불포화지방
0.369g
불포화 지방
0.963g
콜레스테롤
110mg
식이섬유
0.8g
나트륨
107mg
칼륨
129mg
칼로리 분석:
탄수화물 (10%)
지방 (53%)
단백질 (37%)
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