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수확량:
4 인분
식사 타입:
메인 요리
반찬
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: janican71

Roasted Summer Vegetables

A mix of my favorites veggies with a touch of olive oil.

재료

조리법

  1. Chop all vegetables into 1" cubes and mix together and pre-heat oven to 475 °F (250 °C).
  2. Chop garlic into small pieces mix into vegetables.
  3. Drizzle olive oil over vegetables.
  4. Add black pepper and cayenne pepper (optional).
  5. Toss vegetables and place into medium roaster.
  6. Roast for 30-40 minutes or until vegetables are tender. Toss every ten minutes so they don't scorch.
  7. Serve hot, either alone or over rice.
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평가 
wow, gonna try it now... as soon as I work out what an eggplant is .... hmmmm
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2008년 09월 14일 작성이: misspiggy84
There's a LOT of veggies there - probably a whole days worth in one meal and only 90 calories? Plus an extra bonus of 6g of fiber and I love roasted veggies.
user vote
2008년 09월 14일 작성이: eyestorm2443
This is great alone or as a meal over brown rice. The peppers give it a sweetness for when you need something to curb those cravings.
user vote
2008년 09월 14일 작성이: janican71

     
 

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간단하고 맛있고 요리도 쉽고.

요리법 제출

영양 요약:

Roasted Summer Vegetables의 1인분에는 90칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 35% 지방, 54% 탄수화물, 11% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
378 kJ
90 kcal
탄수화물
13.78g
설탕당
6.52g
단백질
2.81g
지방
3.97g
포화지방
0.584g
다불포화지방
0.643g
불포화 지방
2.526g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
6.1g
나트륨
11mg
칼륨
608mg
4%
RDI기준*
(90 cal)
4% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (54%)
 
지방 (35%)
 
단백질 (11%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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