Roasted Summer Vegetables
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Roasted Summer Vegetables
A mix of my favorites veggies with a touch of olive oil.
재료
조리법
- Chop all vegetables into 1" cubes and mix together and pre-heat oven to 475 °F (250 °C).
- Chop garlic into small pieces mix into vegetables.
- Drizzle olive oil over vegetables.
- Add black pepper and cayenne pepper (optional).
- Toss vegetables and place into medium roaster.
- Roast for 30-40 minutes or until vegetables are tender. Toss every ten minutes so they don't scorch.
- Serve hot, either alone or over rice.
158분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
wow, gonna try it now... as soon as I work out what an eggplant is .... hmmmm
2008년 09월 14일 작성이: misspiggy84
|
There's a LOT of veggies there - probably a whole days worth in one meal and only 90 calories? Plus an extra bonus of 6g of fiber and I love roasted veggies.
2008년 09월 14일 작성이: eyestorm2443
|
This is great alone or as a meal over brown rice. The peppers give it a sweetness for when you need something to curb those cravings.
2008년 09월 14일 작성이: janican71
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
메인 요리
반찬
최신 요리법
쉽고 간단하고 맛있는.
|
부드럽고 푹신하고 맛있어요.
|
맛있고 쉽고 간단한 레시피.
|
간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Roasted Summer Vegetables의 1인분에는 90칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 35% 지방, 54% 탄수화물, 11% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
378 kJ
90 kcal
탄수화물
13.78g
설탕당
6.52g
단백질
2.81g
지방
3.97g
포화지방
0.584g
다불포화지방
0.643g
불포화 지방
2.526g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
6.1g
나트륨
11mg
칼륨
608mg
칼로리 분석:
탄수화물 (54%)
지방 (35%)
단백질 (11%)
|
|
|