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수확량:
1 인분
식사 타입:
반찬
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: JulieC

Chinese Cucumber Salad

Sweet, tangy & spicy salad.

재료

조리법

  1. Mix cucumber with garlic and salt. Let it sit for 20 minutes to marinate.
  2. Rinse under cold water and drain.
  3. Mix with sugar, vinegar and red chili to taste. Let it sit for 5 hours to marinate or more.
  4. Enjoy!
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평가 
On of my favorite Chinese side dishes-- I use it as part of a light lunch. Since I've cut out refined sugars to as little as possible, I don't add sugar in my own version anymore. Apple cider vinegar adds a nice sweet aromatic quality, and is a good sub for seasoned rice wine vinegar.
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2011년 01월 24일 작성이: dcgal8

     
 

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작성이: seony7
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맛있고 저칼로리 간식.

요리법 제출

영양 요약:

Chinese Cucumber Salad의 1인분에는 97칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 5% 지방, 82% 탄수화물, 13% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
406 kJ
97 kcal
탄수화물
17.87g
설탕당
9.48g
단백질
2.85g
지방
0.51g
포화지방
0.109g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.256g
불포화 지방
0.02g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.1g
나트륨
3500mg
칼륨
540mg
5%
RDI기준*
(97 cal)
5% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (82%)
 
지방 (5%)
 
단백질 (13%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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