평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Sweet, tangy & spicy salad.
재료
조리법
- Mix cucumber with garlic and salt. Let it sit for 20 minutes to marinate.
- Rinse under cold water and drain.
- Mix with sugar, vinegar and red chili to taste. Let it sit for 5 hours to marinate or more.
- Enjoy!
41분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
On of my favorite Chinese side dishes-- I use it as part of a light lunch. Since I've cut out refined sugars to as little as possible, I don't add sugar in my own version anymore. Apple cider vinegar adds a nice sweet aromatic quality, and is a good sub for seasoned rice wine vinegar.
2011년 01월 24일 작성이: dcgal8
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
반찬
최신 요리법
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
|
빠르고 쉽고 맛있습니다.
|
건강하고 초간단 레시피.
|
맛있고 저칼로리 간식.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Chinese Cucumber Salad의 1인분에는 97칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 5% 지방, 82% 탄수화물, 13% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
406 kJ
97 kcal
탄수화물
17.87g
설탕당
9.48g
단백질
2.85g
지방
0.51g
포화지방
0.109g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.256g
불포화 지방
0.02g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.1g
나트륨
3500mg
칼륨
540mg
칼로리 분석:
탄수화물 (82%)
지방 (5%)
단백질 (13%)
|
|
|