내 요리책에 추가
푸드다이어리에 추가
수확량:
8 인분
식사 타입:
메인 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: mrsjohnson0317

Traditional Meatloaf

A pork and lean ground beef meatloaf with peppers, onion, and tomato.

재료

조리법

  1. Dice onions and peppers and add to pork and ground beef mixture in a large mixing bowl. Pre-heat oven to 400° F (200° C).
  2. Drain juice from canned tomatoes and set aside.
  3. Add 3/4 of the can of crushed tomatoes to the meat mixture. Add egg and combine all ingredients. Season to taste.
  4. Spray baking pan (with raised edges) with cooking spray (like Pam) and shape mixture into a loaf. Make a dent or well in top of loaf.
  5. Bake meatloaf in oven for about 30 minutes. While meatloaf is baking wisk together tomato juice and ketchup and set aside.
  6. After 30 minutes, remove meatloaf and add the remainingg crushed tomatoes to the top of meatloaf and coat with half the tomato/ketchup mixture and bake for another 15 minutes.
  7. Drizzle remaining tomato/ketchup mixture and return to oven until finished (about 15 more minutes).
128분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
 

평가 
Really Meat Loaf with Sour Cream Mushroom Sauce in compute file
user vote
2021년 02월 20일 작성이: Brian509
Not Bad!
user vote
2009년 02월 3일 작성이: kountriemom2_1

     
 

이 요리법 검토



이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요. 
 

더 많은 요리법 찾기

식사유형별 필터

메인 요리

최신 요리법

건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
작성이: 수딩,
빠르고 쉽고 맛있습니다.
작성이: malinmango
건강하고 맛있는.
작성이: 허겁지겁
만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.

요리법 제출

영양 요약:

Traditional Meatloaf의 1인분에는 339칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 50% 지방, 7% 탄수화물, 43% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1417 kJ
339 kcal
탄수화물
5.84g
설탕당
1.13g
단백질
35.71g
지방
18.49g
포화지방
7.238g
트랜스 지방
0.386g
다불포화지방
1.535g
불포화 지방
8.057g
콜레스테롤
138mg
식이섬유
1.3g
나트륨
226mg
칼륨
757mg
17%
RDI기준*
(339 cal)
17% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (7%)
 
지방 (50%)
 
단백질 (43%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

앱 다운로드
    
© 2024 FatSecret. 판권소유