Southwestern Corn Chowder with Chicken
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Southwestern Corn Chowder with Chicken
A corn chowder with a bit of a kick.
재료
조리법
- Heat olive oil in fry-pan and add cumin, onions, peppers and corn. Saute til tender.
- Add chicken, toss to mix. Cover and cook on low heat.
- Meanwhile, place milk in saucepan and whisk in cornstarch on medium heat to thicken. Then add chicken broth and salsa.
- Add sauce to vegetable/chicken mixture. Let simmer on low for 15 minutes.
- Ladle into bowls. Add salt to taste.
40분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
수프(국)
메인 요리
점심 식사
최신 요리법
바삭하고 맛있고 무설탕.
|
건강하고 맛있는.
|
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
|
건강하고 초간단 레시피.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Southwestern Corn Chowder with Chicken의 1인분에는 241칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 26% 지방, 44% 탄수화물, 30% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1009 kJ
241 kcal
탄수화물
26.83g
설탕당
10.04g
단백질
18.11g
지방
6.92g
포화지방
1.629g
트랜스 지방
0.01g
다불포화지방
1.15g
불포화 지방
3.755g
콜레스테롤
34mg
식이섬유
3.4g
나트륨
290mg
칼륨
362mg
칼로리 분석:
탄수화물 (44%)
지방 (26%)
단백질 (30%)
|
|
|