평가:
FatSecret회원 평균평점
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Really fast recipe for a light pasta with tuna with a lemon scent.
재료
조리법
- In a non-stick pan place the crushed garlic clove and anchovy fillets and cook until the anchovies are melted.
- Add the drained and crumbled tuna and warm up all.
- Add juice of half a lemon and grated rind of 1 lemon and some chopped parsley.
- Cook the spaghetti until al dente.
- Turn off the pan heat and add a ladle of cooking water from the pasta.
- Put the spaghetti into the pan and cook a few minutes then serve.
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요리법 제출
영양 요약:
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Tuna & Lemon Spaghetti의 1인분에는 220칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 11% 지방, 49% 탄수화물, 40% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
919 kJ
220 kcal
탄수화물
26.19g
설탕당
0.82g
단백질
21.65g
지방
2.72g
포화지방
0.515g
다불포화지방
0.675g
불포화 지방
1.141g
콜레스테롤
21mg
식이섬유
1.9g
나트륨
508mg
칼륨
228mg
칼로리 분석:
탄수화물 (49%)
지방 (11%)
단백질 (40%)
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