평가:
FatSecret회원 평균평점
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A quick and easy salsa that can be used to flavour meals without excess sodium, fat or sugar.
재료
조리법
- Chop up everything chunky and mix in a large pot.
- Crush the garlic in the pot, heat on a medium heat for about 10 minutes.
- Note: this can be frozen for later use. You can also add green and red capsicum to the mix for some extra sweetness.
32분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
I'll have to try this one!...is there some kind of liquid you can put in to make it like store bought salsa?
2017년 06월 24일 작성이: jasminsalter
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As I don't like it too spicy, I'd put in capsicum instead of jalapenos.
2015년 05월 25일 작성이: Julz_007
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요리법 제출
영양 요약:
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Salsa의 1인분에는 26칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 6% 지방, 80% 탄수화물, 14% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
108 kJ
26 kcal
탄수화물
5.94g
설탕당
3.06g
단백질
1.01g
지방
0.21g
포화지방
0.045g
다불포화지방
0.137g
불포화 지방
0.047g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
1.4g
나트륨
5mg
칼륨
234mg
칼로리 분석:
탄수화물 (80%)
지방 (6%)
단백질 (14%)
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