Butternut Squash, Carrot & Yam Soup
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Butternut Squash, Carrot & Yam Soup
Thick and rich satisfying soup.
재료
조리법
- Cut the squash in pieces, discarding seeds, steam until very soft. Let cool, and scoop the meat away from the peel and set aside.
- Fry onions and garlic in butter until soft and transparent (try toasting the garlic until golden brown before adding the onions, it adds to the nutty flavor of the soup).
- Add broth and all the other vegetables and boil slowly until all the vegetables are very soft then blend in the blender or with a wand until smooth. Add a little more stock or water if you find it too thick.
- Add spices, salt, pepper to taste at the end and let sit for a few minutes. Put a dollop of low fat yogurt in the bowl for something different.
- Spice alternatives: Mexican - 1 tbsp pureed chipotle peppers, 1 tsp cumin, chopped cilantro to garnish. French - 1/2 cup white wine, 2 tsp palm rubbed marjoram. Indian - 1 1/2 tsp curry powder, 1 tsp pulverized coriander.
123분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
delicious and satisfying
2015년 10월 6일 작성이: Mayargret
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쉽고 간단하고 맛있는.
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.
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요리법 제출
영양 요약:
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Butternut Squash, Carrot & Yam Soup의 1인분에는 78칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 12% 지방, 80% 탄수화물, 8% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
324 kJ
78 kcal
탄수화물
16.25g
설탕당
2.21g
단백질
1.68g
지방
1.08g
포화지방
0.565g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.119g
불포화 지방
0.062g
콜레스테롤
2mg
식이섬유
2.7g
나트륨
365mg
칼륨
494mg
칼로리 분석:
탄수화물 (80%)
지방 (12%)
단백질 (8%)
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