Pistachio Goat Cheese Balls
평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Pistachio Goat Cheese Balls
Goat cheese formed into balls with seasoning, then rolled in crushed pistachios.
재료
조리법
- Mash everything except the pistachios into the goat cheese using a fork.
- Form teaspoon sized balls with the goat cheese mix by rolling them in between your hands. If the goat cheese is too soft, let it chill in the fridge for 20 minutes until it hardens.
- Place crushed pistachios in a small bowl. Roll the goat cheese balls to cover in the nuts.
- Serve with some sliced cantaloupe and/or frozen grapes.
- Note: for optimum results, drizzle a balsamic and honey reduction on the plate. Easier than it sounds! But you can also just drizzle regular balsamic, honey and pepper if you don't want to make a reduction.
100분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
Easy to make and so good!
2010년 01월 15일 작성이: Monjam
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
에피타이저
반찬
간식
최신 요리법
부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
|
쉽고 간단하고 맛있는.
|
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
|
건강하고 초간단 레시피.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Pistachio Goat Cheese Balls의 1인분에는 36칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 56% 지방, 25% 탄수화물, 19% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
149 kJ
36 kcal
탄수화물
2.31g
설탕당
1.56g
단백질
1.77g
지방
2.3g
포화지방
1.135g
다불포화지방
0.285g
불포화 지방
0.756g
콜레스테롤
3mg
식이섬유
0.5g
나트륨
26mg
칼륨
40mg
칼로리 분석:
탄수화물 (25%)
지방 (56%)
단백질 (19%)
|
|
|