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Easy eggplant relish or side dish.
재료
조리법
- Cube eggplant and red peppers and dice onion. Put in a pot large enough to hold the vegetables. They will cook down so you can load it up to the top.
- Add diced tomatoes to pot.
- Add seasonings and olive oil.
- Cook on medium heat until mixture steams then reduce heat and simmer until vegetables are broken down to your desired consistency stirring occasionally.
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Eggplant Caponata의 1인분에는 96칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 23% 지방, 66% 탄수화물, 11% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
402 kJ
96 kcal
탄수화물
17.66g
설탕당
9.36g
단백질
3.05g
지방
2.74g
포화지방
0.403g
다불포화지방
0.453g
불포화 지방
1.679g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
8g
나트륨
571mg
칼륨
540mg
칼로리 분석:
탄수화물 (66%)
지방 (23%)
단백질 (11%)
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