Carrot, Coconut & Curry Soup
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Carrot, Coconut & Curry Soup
Delicious blend of carrots, coconut milk, and sweet curry spice.
재료
조리법
- Heat the coconut oil in a large soup pot and add the onions. Sweat the onions on medium heat for about 7 minutes.
- Add the carrots and cook for another 5 minutes.
- Pour in the stock and coconut milk. Add the curry powder. Put a lid on the pot and cook until the carrots are softened, about 10-15 minutes.
- When carrots are soft, carefully blend the soup in batches in a blender or food processor, and puree until smooth.
- Season with salt and pepper and garnish with fresh herbs, if desired.
- Note: add more coconut milk, vegetable broth, or a little coconut water if soup is too thick. Try adding 1/2 teaspoon of red chili flakes.
84분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Wonderfully delicious! I am not a fan of carrots, but I am trying to include some soups in my diet to reduce my daily calorie intake. I added some ginger powder as it complements curry well. I ate two bowls of the soup for lunch. Yep! It was that good.
2017년 01월 3일 작성이: 38lbstolose
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Easy to make. Satisfying and delicious. Loved the spicy version!
2016년 04월 21일 작성이: LetsDoThis57
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.
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요리법 제출
영양 요약:
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Carrot, Coconut & Curry Soup의 1인분에는 166칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 49% 지방, 48% 탄수화물, 4% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
693 kJ
166 kcal
탄수화물
20.5g
설탕당
9.24g
단백질
1.62g
지방
9.28g
포화지방
7.099g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.382g
불포화 지방
0.472g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
5.5g
나트륨
448mg
칼륨
468mg
칼로리 분석:
탄수화물 (47%)
지방 (49%)
단백질 (4%)
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