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수확량:
10 인분
준비 시간:
20 분
조리 시간:
50 분
식사 타입:
수프(국)
메인 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Mjgh06

Chicken & Bacon Veggie Soup

A low carb soup with the deliciousness of chicken and bacon.

재료

조리법

  1. Place water onto boil. Add in any seasonings you desire.
  2. Chop up all vegetables and add to pot. Allow to come to boil then turn down to simmer.
  3. Fry bacon to crisp. Set aside to cool.
  4. Chop chicken into cubes. Fry chicken until crisp and set aside. Crunch bacon into pieces.
  5. Add chicken and bacon to pot. Simmer for 20 minutes.
  6. Add in chicken broth and cream. Simmer for 20 minutes.
  7. Serve in bowls and top with cream cheese and Mexican cheese.
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평가 
I think I might whirl up all the cooked veggies in the blender (or food processor, If I had one *sigh*) and then add the cream and the chicken/broth and the cheese and the bacon--holy cats this sounds good!
user vote
2015년 06월 12일 작성이: kao70
Looks wonderful a nice change up going to try once induction is over
user vote
2014년 10월 14일 작성이: MOMMA2MAITAI
This really looks delicious, i am willing to try it...
user vote
2014년 04월 10일 작성이: Geri Marie Sousa

     
 

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작성이: 혭삐이
부드럽고 푹신하고 맛있어요.
작성이: pipich11
적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.
작성이: seony7
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.

요리법 제출

영양 요약:

Chicken & Bacon Veggie Soup의 1인분에는 322칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 75% 지방, 5% 탄수화물, 20% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1346 kJ
322 kcal
탄수화물
3.76g
설탕당
2.18g
단백질
15.14g
지방
25.23g
포화지방
15.611g
트랜스 지방
0.126g
다불포화지방
0.116g
불포화 지방
0.093g
콜레스테롤
104mg
식이섬유
1g
나트륨
386mg
칼륨
118mg
16%
RDI기준*
(322 cal)
16% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (5%)
 
지방 (75%)
 
단백질 (20%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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