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수확량:
6 인분
준비 시간:
20 분
조리 시간:
30 분
식사 타입:
수프(국)
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: jullie57

Red Pepper & Tomato Soup

Lovely roast vegetables make this taste amazing.

재료

조리법

  1. Place onions, peppers and garlic on a cookie sheet. Brush lightly with olive oil and roast at 400 °F (205 °C) for 20 minutes checking every 5 minutes as you want them browned but not burnt.
  2. Allow to cool on sheet then add to food processor with water and chop finely or puree.
  3. Add contents of food processor to large pot with tomatoes, herbs and chicken broth, simmer for 30 minutes.
  4. Note: can be topped with grated cheese or sour cream.
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요리법 제출

영양 요약:

Red Pepper & Tomato Soup의 1인분에는 58칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 27% 지방, 58% 탄수화물, 16% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
243 kJ
58 kcal
탄수화물
9.69g
설탕당
5.56g
단백질
2.62g
지방
1.99g
포화지방
0.243g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.245g
불포화 지방
1.105g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.4g
나트륨
824mg
칼륨
85mg
3%
RDI기준*
(58 cal)
3% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (57%)
 
지방 (27%)
 
단백질 (16%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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