평가:
FatSecret회원 평균평점
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A tasty baked zucchini and egg recipe that's a great side dish.
재료
조리법
- Set oven to 350 °F (175 °C). Spray a 8 x 8" casserole dish with cooking spray.
- In a large saucepan sprayed with cooking spray, sauté zucchini, onion, garlic, and dry seasonings until tender, approximately 8-10 minutes. Take off heat and let cool.
- In a bowl, combine eggs, milk, and hot sauce - mix well.
- Add egg mixture to zucchini. Mix and pour into casserole dish. Bake for 35-40 minutes until eggs are puffy and set.
453분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
I made this but with whole wheat pita pockets and brie cheese, such a nice breakfast treat , eat every other day
2014년 09월 4일 작성이: sandykessler
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wonderful dish. didn't have the buttermilk so I used common substitute of milk and lemon juice.
delicious.
2011년 09월 6일 작성이: wstewart1958
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Very very good! Great as dinner tonight and will be an easy breakfast tommorrow.
2008년 05월 13일 작성이: FeeBeeBud
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Is there an alternative to the buttermilk?
2007년 09월 17일 작성이: Angel_Fire
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Loved it ! Hubby did too. warmed squares of it up next day with some cheese on it. YUMMY !
2007년 07월 24일 작성이: Rascal_fatts
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I am wondering how it would be with soy milk and egg whites...I will let you know! Looks great!
2007년 07월 21일 작성이: ThomasB
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Could be made even lower fat if only egg whites were used! Great recipe though!
2007년 07월 17일 작성이: Kallie
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요리법 제출
영양 요약:
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Zucchini and Egg Bake의 1인분에는 46칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 7% 지방, 51% 탄수화물, 42% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
192 kJ
46 kcal
탄수화물
6.15g
설탕당
3.23g
단백질
5.11g
지방
0.4g
포화지방
0.151g
다불포화지방
0.08g
불포화 지방
0.068g
콜레스테롤
1mg
식이섬유
1.1g
나트륨
110mg
칼륨
291mg
칼로리 분석:
탄수화물 (51%)
지방 (7%)
단백질 (42%)
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