평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Light breakfast omelet
재료
조리법
- Whisk egg substitute, cheddar cheese, Parmesan cheese, salt, black pepper, garlic powder, and red pepper flakes together in a bowl.
- Heat olive oil in a nonstick skillet over medium heat. Cook and stir mushrooms and onion until tender, 4-5 minutes.
- Add spinach, cook until spinach wilts, 3-4 minutes.
- Pour in egg mixture. Swirl pan around to evenly distribute egg mixture. Cook until egg is fully cooked and set in the middle, 5-10 minutes. Cut into wedges.
165분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
아침 식사
최신 요리법
부드럽고 맛있고 약간 달콤한.
|
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
|
맛있고 쉬운 레시피.
|
맛있고 간편하며 저칼로리.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Mushroom Spinach Omelet의 1인분에는 159칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 48% 지방, 7% 탄수화물, 45% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
665 kJ
159 kcal
탄수화물
2.56g
설탕당
1.48g
단백질
17.7g
지방
8.36g
포화지방
2.305g
다불포화지방
2.363g
불포화 지방
3.296g
콜레스테롤
7mg
식이섬유
0.4g
나트륨
578mg
칼륨
528mg
칼로리 분석:
탄수화물 (7%)
지방 (48%)
단백질 (45%)
|
|
|