평가:
FatSecret회원 평균평점
|
Super moist and yummy healthy muffins made with coconut flour and honey.
재료
조리법
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- Combine coconut flour, cinnamon, baking soda, and salt.
- In a blender or bowl, combine eggs, honey, vanilla, and coconut oil.
- Add dry to wet ingredients and pulse to mix. Let sit 3-5 minutes to allow flour to absorb liquids.
- Add apple cider vinegar, banana, and shredded zucchini to the mixture and pulse to combine.
- Add batter to pan with muffin liners and bake for 25 minutes or until toothpick comes out clean.
- Let cool. Keep leftovers refrigerated.
175분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
|
평가
Followed the recipe to the letter. Baked for 25 minutes still raw!!!
2024년 01월 8일 작성이: Nuage0512
|
I will certainly try it soon! Can't wait!
|
I found it, never mind.
2016년 01월 2일 작성이: matrish
|
Great recipe! They turned out so nicely and are very tasty. What I would do differently for next time is to grate the zucchini even smaller. They were bigger shredded pieces but it was still fantastic. I definitely recommend this for a good breakfast muffin
2014년 03월 27일 작성이: Jennjigglestoomuch
|
|
|
|
|
이 요리법 검토
이 요리법을 검토하려면 로그인해야합니다. 여기를 클릭하여 로그인하세요.
|
|
|
더 많은 요리법 찾기
|
식사유형별 필터
빵과 구운 요리
간식
아침 식사
최신 요리법
쉽고 간단하고 맛있는.
|
맛있고 간편하며 저칼로리.
|
간단하고 만들기 쉽고 맛있는.
|
만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
|
|
요리법 제출
영양 요약:
|
|
Zucchini Muffins의 1인분에는 126칼로리가 있습니다.
|
|
칼로리 분석: 36% 지방, 53% 탄수화물, 11% 단백질. |
|
영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
526 kJ
126 kcal
탄수화물
16.99g
설탕당
10.91g
단백질
3.54g
지방
5.09g
포화지방
3.713g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.255g
불포화 지방
0.645g
콜레스테롤
70mg
식이섬유
3.4g
나트륨
242mg
칼륨
140mg
칼로리 분석:
탄수화물 (53%)
지방 (36%)
단백질 (11%)
|
|
|