평가:
FatSecret회원 평균평점
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Unbeatable bean soup
재료
조리법
- Soak dry beans overnight in cold water. Drain the following morning and put in a large pot. Add 2 litres of the boiling water, place lid on top and cook until soft.
- Cook the meat and onion with the other 1 litre boiling water in a pressure cooker (if you have one) until soft. Remove bones and cut meat in pieces.
- Add the meat, meat sauce and beef cube to the beans.
- Mix tomato paste, gravy powder and Worcestershire sauce. Add to the soup.
- Add salt and pepper to taste and let it cook through. Serve hot.
111분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
To directions: add cooking times; for the beans approx. 105 min.For the beef in the pressure cooker approx. 70 min.
2017년 06월 21일 작성이: Juan Diem
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I love it, can be done and wonderful steps to cook it.
2013년 09월 12일 작성이: Mokgaetji
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요리법 제출
영양 요약:
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Bean Soup의 1인분에는 235칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 31% 지방, 28% 탄수화물, 42% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
985 kJ
235 kcal
탄수화물
16.08g
설탕당
1.99g
단백질
24.28g
지방
8.01g
포화지방
2.983g
다불포화지방
0.45g
불포화 지방
3.463g
콜레스테롤
65mg
식이섬유
4.3g
나트륨
480mg
칼륨
633mg
칼로리 분석:
탄수화물 (27%)
지방 (31%)
단백질 (42%)
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