평가:
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Delicious tomato based ostrich curry.
재료
조리법
- Brown chopped onion in oil until see-through with all spices.
- Add ostrich neck and brown.
- Add tomato and onion relish, chopped carrot and chopped sweet potato.
- Boil for 20 minutes or until the sweet potato is soft.
- Add sweetener, salt and pepper to taste.
- Can be served with basmati rice or pappadums.
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적당히 달콤하고 맛있고 간단한 레시피.
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부드럽고 맛있으며 칼로리가 낮습니다.
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건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
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요리법 제출
영양 요약:
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Ostrich Neck Curry의 1인분에는 316칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 21% 지방, 40% 탄수화물, 39% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1322 kJ
316 kcal
탄수화물
32.19g
설탕당
6.01g
단백질
31.22g
지방
7.4g
포화지방
1.403g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.932g
불포화 지방
3.414g
콜레스테롤
89mg
식이섬유
6.3g
나트륨
732mg
칼륨
1259mg
칼로리 분석:
탄수화물 (40%)
지방 (21%)
단백질 (39%)
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