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수확량:
15 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
반찬
샐러드와 샐러드 드레싱
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: psychokat

Kale Salad

A tasty recipe that is high in vitamins A, C and K, and is also moderately anti-inflammatory.

재료

조리법

  1. Cook quinoa according to directions and set aside.
  2. Chop kale and avocado into bite-sized pieces.
  3. Toss all ingredients together in a large bowl until the kale is well coated with the oil.
  4. Notes: this salad will keep for several days in an air-tight container. To keep longer, prepare the balsamic vinaigrette (vinegar, oil, salt and pepper,) and pour over the salad only once you are ready to eat it. Also try adding other fresh herbs for an extra boost of flavor and nutrients such as parsley, chervil and mint.
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평가 
Amazing... I put drained canned tuna on top if I want to add some more protein, it blends really well with the salad!
user vote
2013년 12월 2일 작성이: maeday0582
this recipe should be 5 stars.
user vote
2013년 06월 13일 작성이: Godzgurl

     
 

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작성이: maison_tomo
맛있고 저칼로리 간식.

요리법 제출

영양 요약:

Kale Salad의 1인분에는 134칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 62% 지방, 31% 탄수화물, 6% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
559 kJ
134 kcal
탄수화물
11.02g
설탕당
2.1g
단백질
2.26g
지방
9.82g
포화지방
1.384g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
1.534g
불포화 지방
6.589g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.4g
나트륨
211mg
칼륨
171mg
7%
RDI기준*
(134 cal)
7% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (32%)
 
지방 (62%)
 
단백질 (6%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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