평가:
FatSecret회원 평균평점
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A satisfying, low-sugar dish for lunch or dinner.
재료
조리법
- Wash fresh collard green leaves and remove hard stems leaving as much of the leaf in tact. Set aside.
- In large bowl, combine ground beef, uncooked rice, chopped onions, salt and pepper.
- Take about a handful of the meat mixture and place at the bottom of the collard leaf then roll. Fold the side in and continue to roll. Do this for each leaf.
- Place the hard stems from the collard green at the bottom of a deep pot then layer the rolls tightly.
- Fill the pot with water just to the top of the rolls. Add olive oil.
- Bring the pot to a boil for 5 minutes then reduce the heat to low and cook for about 40 minutes.
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맛있고 저칼로리 간식.
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요리법 제출
영양 요약:
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Stuffed Collards의 1인분에는 535칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 48% 지방, 33% 탄수화물, 20% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
2239 kJ
535 kcal
탄수화물
43.31g
설탕당
1.49g
단백질
26.17g
지방
28.03g
포화지방
8.286g
트랜스 지방
1.06g
다불포화지방
2.082g
불포화 지방
14.795g
콜레스테롤
77mg
식이섬유
3g
나트륨
331mg
칼륨
512mg
칼로리 분석:
탄수화물 (32%)
지방 (48%)
단백질 (20%)
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