평가:
FatSecret회원 평균평점
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Quick and yummy soup.
재료
조리법
- Stir fry the onion in low fat cooking spray for 5 minutes.
- Add the sliced carrots, vegetable stock and seasoning (salt and pepper) to taste.
- Simmer for 15 minutes until the carrots are tender.
- Add the chopped coriander.
- Liquidize and serve.
148분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
I found this too thick, so added more stock.
2019년 02월 5일 작성이: olive grove
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You can use Kitchen Basics Unsalted Vegetable Stock to eliminate the excessive Sodium and not sacrifice the taste! Otherwise, I loved the soup.
2011년 05월 3일 작성이: gneumann
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Delicious and very filling for such a relatively small allotment of calories. I did have to get past the texture, which is a little similar to that of baby food. I didn't have fresh coriander so I substituted 2 tsp ground coriander and it worked well. Overall, it was very tasty and I would make it again.
2010년 04월 19일 작성이: Jenny K
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요리법 제출
영양 요약:
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Carrot & Coriander Soup의 1인분에는 129칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 4% 지방, 82% 탄수화물, 14% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
540 kJ
129 kcal
탄수화물
27.93g
설탕당
13.19g
단백질
4.96g
지방
0.61g
포화지방
0.094g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.289g
불포화 지방
0.044g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
6.9g
나트륨
3953mg
칼륨
853mg
칼로리 분석:
탄수화물 (82%)
지방 (4%)
단백질 (14%)
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