평가:
FatSecret회원 평균평점
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These zucchini bites can be served as a yummy snack or appetizer.
재료
조리법
- Preheat oven to 400 °F (205 °C). Spray a mini muffin tin with non-stick spray, set aside.
- Grate the zucchini and place in a dish towel to squeeze out the excess water.
- In a bowl combine the egg, onion, cheese, bread crumbs, zucchini, salt and pepper.
- Spoon mixture into muffin tin.
- Bake 15-18 minutes, or until the top is browned and set.
- Note: instead of a mini muffin tin you can also use a cookie sheet, spooning the mixture on with a tablespoon.
114분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
For low carb I will used crushed pork skins in exchange for the panko bread crumbs.
2014년 04월 22일 작성이: LorLie2014
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Try using low sodium bread crumbs.
2013년 08월 23일 작성이: Deedles13
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2.4 Points Plus / serving
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요리법 제출
영양 요약:
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Zucchini Tots의 1인분에는 90칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 38% 지방, 36% 탄수화물, 26% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
378 kJ
90 kcal
탄수화물
8.37g
설탕당
2.25g
단백질
5.99g
지방
3.83g
포화지방
1.705g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.274g
불포화 지방
0.646g
콜레스테롤
76mg
식이섬유
0.8g
나트륨
98mg
칼륨
167mg
칼로리 분석:
탄수화물 (36%)
지방 (38%)
단백질 (26%)
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