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수확량:
4 인분
식사 타입:
수프(국)
메인 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: cdlooney

Beef and Bean Chili

Chili with beans, diced tomatoes and green chilies that's a little spicy, but not too bad.

재료

조리법

  1. In a pan, brown the ground beef.
  2. Add the chili seasoning or chili powder.
  3. Add the pinto beans.
  4. Add the can of diced tomatoes and green chilies.
  5. Cook well and serve warm.
  6. Avoid crackers or chips to make it South Beach friendly!
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요리법 제출

영양 요약:

Beef and Bean Chili의 1인분에는 429칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 27% 지방, 20% 탄수화물, 52% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1795 kJ
429 kcal
탄수화물
21.5g
설탕당
0.4g
단백질
55.04g
지방
12.68g
포화지방
5.366g
트랜스 지방
0.772g
다불포화지방
1.088g
불포화 지방
5.147g
콜레스테롤
140mg
식이섬유
6.2g
나트륨
763mg
칼륨
1177mg
21%
RDI기준*
(429 cal)
21% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (21%)
 
지방 (27%)
 
단백질 (52%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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