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Fried Parmesan haddock served with lemon tender stem broccoli.
재료
조리법
- Season the flour with salt and pepper. Mix the egg with a fork and mix the breadcrumbs with the parmesan.
- Dust the fish with the flour, dip it in the egg and then press the breadcrumb with parmesan mix into the surface.
- Heat a little olive oil in a pan and fry the fish till golden. While the fish is cooking, steam the broccoli.
- Season and drizzle a little olive oil onto the broccoli.
- Serve with a wedge of lemon to squeeze over the fish and broccoli.
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Parmesan Haddock의 1인분에는 425칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 37% 지방, 18% 탄수화물, 45% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1778 kJ
425 kcal
탄수화물
18.55g
설탕당
1.38g
단백질
46.67g
지방
17.37g
포화지방
3.811g
다불포화지방
3.07g
불포화 지방
8.833g
콜레스테롤
222mg
식이섬유
2g
나트륨
854mg
칼륨
697mg
칼로리 분석:
탄수화물 (18%)
지방 (37%)
단백질 (45%)
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