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수확량:
1 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
5 분
식사 타입:
메인 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: paintyc

Parmesan Haddock

Fried Parmesan haddock served with lemon tender stem broccoli.

재료

조리법

  1. Season the flour with salt and pepper. Mix the egg with a fork and mix the breadcrumbs with the parmesan.
  2. Dust the fish with the flour, dip it in the egg and then press the breadcrumb with parmesan mix into the surface.
  3. Heat a little olive oil in a pan and fry the fish till golden. While the fish is cooking, steam the broccoli.
  4. Season and drizzle a little olive oil onto the broccoli.
  5. Serve with a wedge of lemon to squeeze over the fish and broccoli.
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요리법 제출

영양 요약:

Parmesan Haddock의 1인분에는 425칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 37% 지방, 18% 탄수화물, 45% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1778 kJ
425 kcal
탄수화물
18.55g
설탕당
1.38g
단백질
46.67g
지방
17.37g
포화지방
3.811g
다불포화지방
3.07g
불포화 지방
8.833g
콜레스테롤
222mg
식이섬유
2g
나트륨
854mg
칼륨
697mg
21%
RDI기준*
(425 cal)
21% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (18%)
 
지방 (37%)
 
단백질 (45%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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