평가:
FatSecret회원 평균평점
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Simple chicken soup packed with veggies.
재료
조리법
- In stockpot, bring chicken broth and water to a boil. Cook chicken for about 5 minutes or until done. Remove chicken to cutting board and let it cool.
- Add onion, carrots and celery. Boil for about 10 minutes or until vegetables are tender.
- Add zucchini and mushrooms and cook for an additional 5-10 minutes.
- Shred chicken with two forks and add to stockpot.
- Add salt, pepper, and parsley.
- Enjoy!
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평가
Leave out the carrots, and you've gotten yourself a good atkins approved soup!!
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Whole wheat pasta could be added if on Phase 2 or 3. Very yummy!
2008년 04월 22일 작성이: addmalmom
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너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.
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맛있고 저칼로리 간식.
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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요리법 제출
영양 요약:
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Chicken Noodle-Less Soup의 1인분에는 174칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 21% 지방, 23% 탄수화물, 55% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
729 kJ
174 kcal
탄수화물
10.47g
설탕당
3.83g
단백질
24.77g
지방
4.18g
포화지방
1.154g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.994g
불포화 지방
1.573g
콜레스테롤
52mg
식이섬유
2.2g
나트륨
446mg
칼륨
686mg
칼로리 분석:
탄수화물 (24%)
지방 (21%)
단백질 (55%)
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