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수확량:
2 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
10 분
식사 타입:
반찬
샐러드와 샐러드 드레싱
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Sampoblado

Avocado Egg Salad

Classic egg salad, but with no guilt. Made with avocado, replacing the mayonnaise.

재료

조리법

  1. Boil and peel eggs. Mash in a bowl.
  2. Scoop out avocado and add to eggs. Add remaining ingredients.
  3. Mash, stir and mix all together.
  4. Note: serve on bread, with your favorite salad, in a wrap or with ham.
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평가 
Good
user vote
2017년 08월 18일 작성이: Lojean H
I just put all the ingredients together. I did not have any onions, so I used onion powder(to taste), and ground mustard instead of dijon. It was tasting pretty good, but I refridgerated it for later for all the seasonings to mix together.
user vote
2013년 03월 10일 작성이: Pam Gorman
Great tasting! We spread the egg salad on low-carb, high-fiber wraps with lettuce. It made a wonderful meal.
user vote
2013년 03월 9일 작성이: jwill77nc2

     
 

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작성이: 허겁지겁
만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.
작성이: rhamim
너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.
건강하고 쉽게 준비할 수 있는.
작성이: iam3
맛있고 쉬운 레시피.

요리법 제출

영양 요약:

Avocado Egg Salad의 1인분에는 337칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 66% 지방, 16% 탄수화물, 17% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1410 kJ
337 kcal
탄수화물
14.2g
설탕당
3.66g
단백질
15.2g
지방
25.56g
포화지방
5.424g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
3.299g
불포화 지방
14.062g
콜레스테롤
424mg
식이섬유
7.5g
나트륨
319mg
칼륨
624mg
17%
RDI기준*
(337 cal)
17% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (17%)
 
지방 (66%)
 
단백질 (17%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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