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수확량:
5 인분
준비 시간:
20 분
조리 시간:
50 분
식사 타입:
메인 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Gina333

Beef and Vegetable Meat Loaf

Vegetables give moisture and extra flavour to this variation.

재료

조리법

  1. spray 9 x 5" loaf pan with non-stick cooking spray.
  2. In a large bowl combine beef, rolled oats, mushrooms, carrots, red pepper, onion and parsley. Mix well.
  3. In a second bowl stir together tomato paste, water, egg, mustard, pepper and chili powder.
  4. Lightly combine with meat mixture just until mixed.
  5. Turn into prepared pan. Bake in 190 °C oven for 50 minutes or until firm to the touch.
  6. Pour off any fat and let stand for 5 minutes. Cut into 5 slices.
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간단하고 건강하며 맛있는.
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작성이: iam3
맛있고 쉬운 레시피.

요리법 제출

영양 요약:

Beef and Vegetable Meat Loaf의 1인분에는 123칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 36% 지방, 35% 탄수화물, 28% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
515 kJ
123 kcal
탄수화물
10.97g
설탕당
2.53g
단백질
8.84g
지방
4.99g
포화지방
1.613g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.313g
불포화 지방
1.769g
콜레스테롤
60mg
식이섬유
2.2g
나트륨
134mg
칼륨
272mg
6%
RDI기준*
(123 cal)
6% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (36%)
 
지방 (36%)
 
단백질 (28%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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