Pierogi (Polish Dumplings)
평가:
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Pierogi (Polish Dumplings)
Potato and ricotta cheese filled pierogies.
재료
조리법
- Peel and boil potatoes then mash.
- Dice onion, add to potatoes and mix. Add ricotta cheese and mix.
- Make a well in the flour and drop in eggs, using a knife to mix coarsely. Add water, then salt. Dough will be very sticky.
- Roll out on floured board, cut into circles, fill with large tablespoonful of potato mixture and seal.
- Drop into boiling water and cook until they float. Drain thoroughly, then fry in butter.
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2013년 02월 1일 작성이: pabarth
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요리법 제출
영양 요약:
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Pierogi (Polish Dumplings)의 1인분에는 335칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 17% 지방, 69% 탄수화물, 14% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1400 kJ
335 kcal
탄수화물
56.84g
설탕당
1.18g
단백질
11.48g
지방
6.44g
포화지방
3.416g
다불포화지방
0.579g
불포화 지방
1.77g
콜레스테롤
62mg
식이섬유
2.8g
나트륨
585mg
칼륨
350mg
칼로리 분석:
탄수화물 (69%)
지방 (17%)
단백질 (14%)
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