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수확량:
9 인분
준비 시간:
30 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
에피타이저
메인 요리
점심 식사
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: LuciusR

Pierogi (Polish Dumplings)

Potato and ricotta cheese filled pierogies.

재료

조리법

  1. Peel and boil potatoes then mash.
  2. Dice onion, add to potatoes and mix. Add ricotta cheese and mix.
  3. Make a well in the flour and drop in eggs, using a knife to mix coarsely. Add water, then salt. Dough will be very sticky.
  4. Roll out on floured board, cut into circles, fill with large tablespoonful of potato mixture and seal.
  5. Drop into boiling water and cook until they float. Drain thoroughly, then fry in butter.
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2013년 02월 1일 작성이: pabarth

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Pierogi (Polish Dumplings)의 1인분에는 335칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 17% 지방, 69% 탄수화물, 14% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
1400 kJ
335 kcal
탄수화물
56.84g
설탕당
1.18g
단백질
11.48g
지방
6.44g
포화지방
3.416g
다불포화지방
0.579g
불포화 지방
1.77g
콜레스테롤
62mg
식이섬유
2.8g
나트륨
585mg
칼륨
350mg
17%
RDI기준*
(335 cal)
17% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (69%)
 
지방 (17%)
 
단백질 (14%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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