평가:
FatSecret회원 평균평점
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A delicious ethnic soup with red lentils and spices.
재료
조리법
- Rinse the lentils under cold water in colander or sieve. Drain.
- Heat oil in large saucepan on medium.
- Add garlic, ginger, and turmeric. Stir-fry 1 minute.
- Add the lentils and fry until they begin to change color (from orange to white/yellow).
- Turn heat to medium high and bring water to boil. Immediately reduce heat to medium low for steady simmer.
- Cook 20-25 minutes until lentils are soft. Add salt and stir.
- Serve with crispy fried shallots and ground sesame seeds mixed with salt.
- Note: based on a recipe from the book "Bangkok to Bali".
88분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Quick and easy and the taste was fine. Very watery soup. Sprinkled with sesame seeds but no shallots.
2010년 06월 9일 작성이: missagar
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요리법 제출
영양 요약:
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Burmese Lentil Soup의 1인분에는 156칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 41% 지방, 41% 탄수화물, 18% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
652 kJ
156 kcal
탄수화물
16.51g
설탕당
0.06g
단백질
7.3g
지방
7.4g
포화지방
0.816g
다불포화지방
2.787g
불포화 지방
3.452g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
3.5g
나트륨
298mg
칼륨
184mg
칼로리 분석:
탄수화물 (41%)
지방 (41%)
단백질 (18%)
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