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수확량:
8 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
45 분
식사 타입:
반찬
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Misskittyisback

Roasted Butternut Squash

Flavored with honey, brown sugar and garlic. Simple and delicious.

재료

조리법

  1. Peel and chop squash into 2" cubes and put in a bowl.
  2. Add all other ingredients and toss.
  3. Spray a cookie sheet with non-stick cooking spray.
  4. Put the tray near the bottom of the oven and roast at 350 °F (175 °C) until tender, about 30 - 60 minutes.
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평가 
Maybe needs just a touch more honey...but VERY GOOD.
user vote
2016년 06월 30일 작성이: robertpsxtreme
Very easy, impossible to mess this one up. Delicious!
user vote
2014년 02월 21일 작성이: KellyD2112

     
 

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만들기 쉽고 맛있고 섬유질이 풍부합니다.

요리법 제출

영양 요약:

Roasted Butternut Squash의 1인분에는 104칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 28% 지방, 68% 탄수화물, 4% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
436 kJ
104 kcal
탄수화물
19.46g
설탕당
8.26g
단백질
1.23g
지방
3.5g
포화지방
0.493g
다불포화지방
0.408g
불포화 지방
2.473g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
2.4g
나트륨
296mg
칼륨
413mg
5%
RDI기준*
(104 cal)
5% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (68%)
 
지방 (28%)
 
단백질 (4%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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