Broccoli & Cheddar Egg Muffins
평가:
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Broccoli & Cheddar Egg Muffins
Breakfast on the go and low in carbs!
재료
조리법
- Preheat the oven to 200c / 6 gas mark.
- Boil the broccoli.
- Whisk the eggs with a bit of water.
- In a bowl mix all the ingredients.
- Grease 12 muffins cups and pour in the mixture.
- Bake for 20 minutes or until firm.
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요리법 제출
영양 요약:
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Broccoli & Cheddar Egg Muffins의 1인분에는 73칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 66% 지방, 4% 탄수화물, 30% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
305 kJ
73 kcal
탄수화물
0.8g
설탕당
0.36g
단백질
5.43g
지방
5.27g
포화지방
2.535g
다불포화지방
0.422g
불포화 지방
1.736g
콜레스테롤
114mg
식이섬유
0.2g
나트륨
102mg
칼륨
65mg
칼로리 분석:
탄수화물 (4%)
지방 (66%)
단백질 (30%)
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