평가:
평가없음
FatSecret회원 평균평점
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These rolls are not only gluten-free but sugar-free and dairy-free as well!
재료
조리법
- Add wet ingredients with yeast and let it set for 5 minutes.
- Add dry ingredients and mix until doughy consistency.
- Form rolls immediately and let rise for 30 minutes in warm place.
- Cook until golden brown.
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Gluten-Free Rolls의 1인분에는 177칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 23% 지방, 70% 탄수화물, 7% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
741 kJ
177 kcal
탄수화물
31.06g
설탕당
3.88g
단백질
3g
지방
4.62g
포화지방
0.685g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
2.047g
불포화 지방
1.598g
콜레스테롤
24mg
식이섬유
1.2g
나트륨
9mg
칼륨
37mg
칼로리 분석:
탄수화물 (70%)
지방 (23%)
단백질 (7%)
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