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수확량:
4 인분
준비 시간:
8 분
조리 시간:
22 분
식사 타입:
메인 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Vyktorias

Thai Coconut Curry

Flavor rich Thai yellow curry with mango, red bell pepper, and cashews.

재료

조리법

  1. Chop all ingredients up then heat a large cast iron skillet with a high rim over medium heat. Once hot, add coconut oil, shallot, ginger, garlic, and pepper. Add salt and black pepper and sauté for 2-3 minutes.
  2. Add red cabbage and red curry paste and stir for 2 minutes more.
  3. Add coconut milk and almond milk, coconut sugar, salt, turmeric and stir. Simmer over medium heat.
  4. Once simmering, add red bell pepper and peas leave to simmer not boil on low heat.
  5. Cook until cabbage and bell peppers are soft. Then add the sliced or cubed mango and cashews and rice. Leave to sit for 5 mins then serve.
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요리법 제출

영양 요약:

Thai Coconut Curry의 1인분에는 623칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 53% 지방, 38% 탄수화물, 9% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
2607 kJ
623 kcal
탄수화물
61.93g
설탕당
32.3g
단백질
14.4g
지방
38.51g
포화지방
24.052g
트랜스 지방
0.05g
다불포화지방
0.974g
불포화 지방
2.022g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
11g
나트륨
1372mg
칼륨
666mg
31%
RDI기준*
(623 cal)
31% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (38%)
 
지방 (53%)
 
단백질 (9%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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