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수확량:
8 인분
준비 시간:
15 분
조리 시간:
3 시간 30 분
식사 타입:
수프(국)
메인 요리
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: skitz600

Chicken Corn Soup

Lovely chicken and vegetable soup.

재료

조리법

  1. Place chicken in a stock pot and cover with broth. Boil for a few hours. Add more water as needed.
  2. Pull chicken from pot and chill stock in the refrigerator. When solid, scrape grease from the top and throw it away.
  3. Pick chicken from bones and cut it into small pieces. Add back to the stock.
  4. Reheat stock and season to taste.
  5. Add vegetables and herbs. Let simmer for an hour or so to mix flavors.
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요리법 제출

영양 요약:

Chicken Corn Soup의 1인분에는 223칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 14% 지방, 48% 탄수화물, 38% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
935 kJ
223 kcal
탄수화물
28.54g
설탕당
4.52g
단백질
22.43g
지방
3.55g
포화지방
0.841g
다불포화지방
1.058g
불포화 지방
1.031g
콜레스테롤
58mg
식이섬유
3.9g
나트륨
1114mg
칼륨
527mg
11%
RDI기준*
(223 cal)
11% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (48%)
 
지방 (14%)
 
단백질 (38%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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