준비 시간: 15 분
조리 시간: 3 시간 30 분
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Lovely chicken and vegetable soup.
재료
조리법
- Place chicken in a stock pot and cover with broth. Boil for a few hours. Add more water as needed.
- Pull chicken from pot and chill stock in the refrigerator. When solid, scrape grease from the top and throw it away.
- Pick chicken from bones and cut it into small pieces. Add back to the stock.
- Reheat stock and season to taste.
- Add vegetables and herbs. Let simmer for an hour or so to mix flavors.
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Chicken Corn Soup의 1인분에는 223칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 14% 지방, 48% 탄수화물, 38% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
935 kJ
223 kcal
탄수화물
28.54g
설탕당
4.52g
단백질
22.43g
지방
3.55g
포화지방
0.841g
다불포화지방
1.058g
불포화 지방
1.031g
콜레스테롤
58mg
식이섬유
3.9g
나트륨
1114mg
칼륨
527mg
칼로리 분석:
탄수화물 (48%)
지방 (14%)
단백질 (38%)
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