평가:
FatSecret회원 평균평점
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Delicious, packed with flavour and spice and low in fat.
재료
조리법
- Nestle the fish fillets side by side on a large square of foil and scatter the ginger, garlic, chilli and lime juice over them.
- Scatter the pan choi around and on top of the fish. Pour the soy sauce over the pan choi and loosely seal the foil to make a package making sure you leave space at the top for the steam to circulate as the fish cooks.
- Steam for 15 minutes (If you haven't got a steamer, put the parcel on a heatproof plate over a pan of gently simmering water, cover with a lid and steam).
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간단하고 맛있고 요리도 쉽고.
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너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.
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빠르고 쉽고 맛있습니다.
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간단하고 건강하며 맛있는.
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요리법 제출
영양 요약:
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Thai Style Steamed Fish의 1인분에는 263칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 16% 지방, 43% 탄수화물, 41% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1098 kJ
262 kcal
탄수화물
33.23g
설탕당
16.56g
단백질
31.64g
지방
5.56g
포화지방
1.394g
다불포화지방
1.725g
불포화 지방
1.449g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
13.5g
나트륨
1759mg
칼륨
3306mg
칼로리 분석:
탄수화물 (43%)
지방 (16%)
단백질 (41%)
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