평가:
FatSecret회원 평균평점
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Delicious golden muffins.
재료
조리법
- Pre-heat oven to 425 °F (220 °C). Spray muffin cups with cooking spray.
- Combine the dry ingredients in a bowl.
- In another bowl, mix the banana, milk, egg whites, and oil together until well blended.
- Add the wet to the dry and mix well.
- Put into muffin tins (I used the pan that makes 6 large muffins).
- Bake for 18-20 minutes or until golden.
- Note: based on a recipe from Fat Smash forum.
588분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Insane to recommend this as a diabetic meal
2022년 09월 16일 작성이: Henrywalker
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Can I have this on my diet? Ketogenic diet
2016년 07월 30일 작성이: Cindi Aaker
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this is very good...I also added 2 Tbsp of Splenda
2012년 05월 31일 작성이: rubie1947
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This is so good. I added 2 Tbsp of splenda and an extra 1/4 c. banana (like Kayla Raela) and 2 Tbsp of ground flax seed for an extra boost. Very good recipe :)
2012년 04월 10일 작성이: SarahLiana11
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its very subtle on the sweetness, i added 1/3 cup of applesauce,1 stevia packet, subtituted olive oil with smart balance and 1 scoop of unflavored any whey protein. Delish. garnished with 3 jumbo raisins and pecans.
2011년 08월 31일 작성이: Leeloo7
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Was disappointed. They were bland, and need some kind of sweetener. I will try adding some splenda next time. Won't totally give up on them.
2011년 03월 3일 작성이: Robbin1965
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I substituted 1/2 c. oats for 1/2 c. oat bran to get more texture and added 1/4 c. raisins, 2 Tbsp Splenda and an extra 1/4 c. banana to keep the muffins moist. They turned out great and my fiance loved them! Simple recipe!
2011년 01월 20일 작성이: Kayla Raela
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I'm making it right now... so let's see how it goes!
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요리법 제출
영양 요약:
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Banana Bran Muffins의 1인분에는 167칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 28% 지방, 58% 탄수화물, 14% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
697 kJ
167 kcal
탄수화물
31.89g
설탕당
6.14g
단백질
7.75g
지방
6.92g
포화지방
1.119g
다불포화지방
1.374g
불포화 지방
4.053g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
6.1g
나트륨
33mg
칼륨
618mg
칼로리 분석:
탄수화물 (58%)
지방 (28%)
단백질 (14%)
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