Chicken Vegetable Stir-Fry
평가:
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Chicken Vegetable Stir-Fry
Great for the whole family. Use any veggies you have.
재료
조리법
- In a skillet over medium-high heat, saute the garlic and ginger in peanut oil and stir quickly for 30 seconds.
- Raise the heat, add the chicken, and stir-fry for 2-3 minutes.
- Add the broccoli, water chestnuts, and red pepper while stirring quickly after each addition.
- Finally, add the soy sauce, oyster, and brown sugar and cook until the vegetables are tender but not soggy.
- Serve with steamed rice. Enjoy your meal.
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요리법 제출
영양 요약:
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Chicken Vegetable Stir-Fry의 1인분에는 321칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 16% 지방, 12% 탄수화물, 73% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1344 kJ
321 kcal
탄수화물
9.04g
설탕당
4.32g
단백질
56.49g
지방
5.4g
포화지방
1.194g
트랜스 지방
0.06g
다불포화지방
1.451g
불포화 지방
1.758g
콜레스테롤
137mg
식이섬유
1.6g
나트륨
964mg
칼륨
798mg
칼로리 분석:
탄수화물 (11%)
지방 (16%)
단백질 (73%)
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