평가:
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A healthy, fresh, colourful vegetable stir-fry.
재료
조리법
- Heat broth in a stainless steel wok or 12" skillet.
- Stir-fry onion for 2 minutes in broth over medium-high heat stirring constantly.
- Add red bell pepper and mushrooms. Continue to stir-fry for another 2 minutes.
- Add garlic and ginger and continue to cook stirring for another 3 minutes.
- Add cabbage and remaining ingredients and cook for another 2 minutes.
- Sprinkle with sesame seeds.
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요리법 제출
영양 요약:
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Vegetable Stir-Fry의 1인분에는 94칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 18% 지방, 61% 탄수화물, 22% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
391 kJ
94 kcal
탄수화물
15.5g
설탕당
6.07g
단백질
5.52g
지방
2.03g
포화지방
0.316g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.963g
불포화 지방
0.572g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
3.4g
나트륨
572mg
칼륨
357mg
칼로리 분석:
탄수화물 (60%)
지방 (18%)
단백질 (22%)
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