평가:
FatSecret회원 평균평점
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A yummy and simple banana bread that kids will love.
재료
조리법
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Grease loaf pan.
- Combine bananas and butter.
- Add sugar, egg and vanilla. Stir well.
- Add baking soda and salt.
- Add flour and combine.
- Pour into loaf pan. Bake for 1 hour.
- Cool then serve.
- Note: coconut or almond emulsions can be used instead of vanilla. Nuts and chocolate chips can also be added for a different flavor.
133분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
MMmmm..I love Banana Bread...did you really have t tempt me while I am losing weight? Good thing I am a lowsy cook so I will wait until I reach my goal before I have a go at it! :-)
2017년 04월 1일 작성이: Chris Raisin
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It was really easy to make, not much of a mess and it was delicious!
2012년 07월 31일 작성이: Nozomi723
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Tastes great! Very Moist!
2012년 06월 12일 작성이: liltuck
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요리법 제출
영양 요약:
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Banana Bread의 1인분에는 231칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 26% 지방, 68% 탄수화물, 5% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
964 kJ
230 kcal
탄수화물
40.18g
설탕당
20.9g
단백질
3.14g
지방
6.91g
포화지방
4.085g
다불포화지방
0.408g
불포화 지방
1.797g
콜레스테롤
37mg
식이섬유
1.7g
나트륨
150mg
칼륨
198mg
칼로리 분석:
탄수화물 (69%)
지방 (26%)
단백질 (5%)
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