평가:
FatSecret회원 평균평점
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A smooth and tasty potato and leek soup.
재료
조리법
- Heat margarine in a pot. Cook onions and leeks for 5 minutes, or until glassy.
- Add potatoes and stock. Bring to a boil.
- Reduce heat, cover and simmer for 20 minutes, or until potato is soft.
- Blend. Season with salt and pepper.
- Garnish with chives.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
How many calories would be in this bowl of soup
2012년 08월 7일 작성이: marie shaw
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요리법 제출
영양 요약:
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Potato and Leek Soup의 1인분에는 212칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 26% 지방, 67% 탄수화물, 7% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
887 kJ
212 kcal
탄수화물
36.57g
설탕당
4.13g
단백질
3.8g
지방
6.26g
포화지방
1.056g
다불포화지방
1.405g
불포화 지방
3.506g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
3.6g
나트륨
842mg
칼륨
567mg
칼로리 분석:
탄수화물 (67%)
지방 (26%)
단백질 (7%)
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