평가:
FatSecret회원 평균평점
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A delicious dish full of wholesome vegetables.
재료
조리법
- Dice all vegetables into bite sized pieces.
- Saute onions until soft. Add garlic and eggplant and cook until soft.
- Add remaining vegetables and cook over medium heat.
- Add tomato sauce and salt, pepper and thyme.
- Cover and simmer for about 10 minutes.
- Serve over whole wheat pasta or alone with grated cheese. Garnish with fresh parsley.
146분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
The no. of servings in this recipes is wrong. There are 50+ oz. of veggies in this, so, it should be more like 17 servings.
2019년 05월 13일 작성이: hbfgvv
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This tasted really good and was really easy to make! :) Loved it. I'm making it again very soon!
2012년 12월 22일 작성이: kittychanx3
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요리법 제출
영양 요약:
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Veggie Ratatouille의 1인분에는 110칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 5% 지방, 79% 탄수화물, 16% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
458 kJ
110 kcal
탄수화물
24.17g
설탕당
9.48g
단백질
4.89g
지방
0.71g
포화지방
0.13g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.273g
불포화 지방
0.068g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
8.4g
나트륨
416mg
칼륨
1006mg
칼로리 분석:
탄수화물 (79%)
지방 (5%)
단백질 (16%)
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