Lentil and Brown Rice Soup
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Lentil and Brown Rice Soup
A healthy wholegrain high fibre soup.
재료
조리법
- In large saucepan, combine onion soup, water, lentils, rice, tomatoes, carrot, oregano, thyme and basil.
- Bring mixture to a boil and simmer covered stirring occasionally 45 minutes or until lentils and rice are tender.
- Stir in parsley, vinegar and pepper and serve.
- Note: great with rye bread.
74분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
This is perfect! I have left over rice and lentils and this is a great way to get rid of it wothout wasting any. Thanks Susan!
2013년 09월 14일 작성이: MissK007
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요리법 제출
영양 요약:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Lentil and Brown Rice Soup의 1인분에는 260칼로리가 있습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
칼로리 분석: 6% 지방, 75% 탄수화물, 19% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1089 kJ
260 kcal
탄수화물
49.27g
설탕당
5.14g
단백질
12.7g
지방
1.72g
포화지방
0.251g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.522g
불포화 지방
0.42g
콜레스테롤
0mg
식이섬유
14.2g
나트륨
1108mg
칼륨
640mg
칼로리 분석:
탄수화물 (75%)
지방 (6%)
단백질 (19%)
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