Cinnamon Breakfast Muffin
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Cinnamon Breakfast Muffin
A quick breakfast muffin that's good for Phase 1 of South Beach diet.
재료
조리법
- Spray a microwave safe ramekin or bowl with cooking spray (or use a muffin liner).
- Mix the egg and Splenda until well combined (use a fork), add the yogurt and blend well.
- Mix in the ground flaxseed, cinnamon and baking powder until well combined.
- Pour in ramekin and microwave on high for 1 minute 30 seconds. The ramekin should be no more than half full since these do rise a lot, if it is too small they will overflow.
- These taste best served hot.
922분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) 평가
Really tasty and light. Will put more sweetener in next time tho
2013년 05월 4일 작성이: djbromley
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This is really good! love it, I also made it with sour cream instead of yogurt, thanks for the recipe
2013년 02월 9일 작성이: Mar_kiv
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pretty good warm with some butter on top!
2012년 11월 26일 작성이: becmo13
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I do like this recipe!! I made some small changes like I use activa vanilla yogurt and I also add cinnamon,vanilla extract and nutmeg. I only microwave for 45 sec to keep them moist.
2012년 09월 4일 작성이: kimaudris
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Very good. First try was a bit dry so I added naturally sweet pumkin butter to the mix and it was wonderful!
2011년 05월 7일 작성이: ktfitzgerald
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I love this recipe and it tastes great! Thinking about taking out cinnamon and adding some herbs! Like a dinner roll.
2011년 05월 5일 작성이: shannons
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very easy to make and came out fantastic ...great low carb recipe
2011년 04월 9일 작성이: Gweedamama
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I was really good with sprinkled powdered sugar for garnishment. This muffin is a filler upper.
2011년 04월 6일 작성이: 40licious
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Tastes great, but I need to figure out how to fix the texture to make it even better. It's just too dense for my taste.
2011년 02월 28일 작성이: jennieknits
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okay so what would happen if I excluded the flax seeds?
2010년 08월 30일 작성이: annie_peace
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요리법 제출
영양 요약:
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Cinnamon Breakfast Muffin의 1인분에는 201칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 60% 지방, 20% 탄수화물, 20% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
841 kJ
201 kcal
탄수화물
10.26g
설탕당
2.03g
단백질
10.71g
지방
14.04g
포화지방
2.428g
다불포화지방
6.731g
불포화 지방
3.537g
콜레스테롤
213mg
식이섬유
6.9g
나트륨
328mg
칼륨
272mg
칼로리 분석:
탄수화물 (20%)
지방 (60%)
단백질 (20%)
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