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수확량:
2 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
15 분
식사 타입:
간식
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: krizzy7

Egg Salad

Great mid-day creamy snack with a slice of wheat bread.

재료

조리법

  1. Place eggs in a saucepan. Fill with water until eggs are completely submerged.
  2. Heat over medium flame until water boils. Lower to low flame and simmer about 15 minutes.
  3. Chop celery.
  4. Remove egg from pan and run under cold water to cool. Peel. Discard 4 yolks.
  5. Chop the egg whites and the remaining yolk and place in a mixing bowl.
  6. Stir in the mayonnaise, celery, onion powder, and add salt and pepper to taste.
  7. Mix well. Serve.
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평가 
This recipe was really good, adding some cayenne pepper really gives it a kick. If your looking for a really satisfying meal this is it. :)
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2010년 10월 19일 작성이: bim69

     
 

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맛있고 간편하며 저칼로리.

요리법 제출

영양 요약:

Egg Salad의 1인분에는 130칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 54% 지방, 12% 탄수화물, 34% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
542 kJ
130 kcal
탄수화물
3.84g
설탕당
2.44g
단백질
10.87g
지방
7.54g
포화지방
1.468g
다불포화지방
3.226g
불포화 지방
2.093g
콜레스테롤
106mg
식이섬유
0.7g
나트륨
362mg
칼륨
267mg
6%
RDI기준*
(130 cal)
6% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (12%)
 
지방 (54%)
 
단백질 (34%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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