식사 타입:
빵과 구운 요리
디저트
간식
아침 식사
평가:
FatSecret회원 평균평점
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Delicious banana bread with optional nuts that's so versatile.
재료
조리법
- Cream butter and sugar.
- Add eggs, cut bananas into bowl and mix, then add flour, baking soda, and vanilla. Mix in chopped nuts, if desired.
- Grease and fill regular loaf pan 1/2 full. Bake for 45 minutes at 350 °F (175 °C).
- Note: you can use this recipe and substitute applesauce for butter, sweetener (like Splenda) for sugar, and egg whites egg beaters for eggs.
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요리법 제출
영양 요약:
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Banana Nut Bread의 1인분에는 288칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 25% 지방, 69% 탄수화물, 6% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1203 kJ
288 kcal
탄수화물
50.94g
설탕당
29.84g
단백질
4.63g
지방
8.16g
포화지방
4.925g
다불포화지방
0.114g
불포화 지방
0.318g
콜레스테롤
55mg
식이섬유
1.6g
나트륨
177mg
칼륨
158mg
칼로리 분석:
탄수화물 (69%)
지방 (25%)
단백질 (6%)
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