평가:
FatSecret회원 평균평점
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Fish baked in a spicy sauce with tomato. Low fat and no dairy.
재료
조리법
- Pre-heat the oven to 350 °F (180 °C).
- Mix salt, cumin and paprika together.
- Place fish fillets (either fresh or frozen) in tin foil (shiny side up) and rub or pour the olive oil over the fish.
- Sprinkle the spices over the fish.
- Slice the tomatoes thinly and lay them over the top of the fish.
- Create a parcel with the foil around the fish, leaving a gap between the foil and the fish. Place fish in an oven dish and cook for 15 minutes if fresh or 30 minutes if frozen.
- Unwrap the fish and serve.
154분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
It sounds wonderful and I will try it tonight for dinner.
2008년 02월 8일 작성이: Joanie5097
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I think it sounds perfect. Will try it out
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On Weight Watchers, this recipe would be perfect if it was counted as 2 servings ( 1 fillet (4oz raw) per serving).
2008년 01월 27일 작성이: Bible Bliss
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너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.
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요리법 제출
영양 요약:
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Baked Spicy Fish의 1인분에는 264칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 28% 지방, 18% 탄수화물, 55% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1105 kJ
264 kcal
탄수화물
11.74g
설탕당
6.74g
단백질
36.53g
지방
8.14g
포화지방
1.264g
다불포화지방
1.826g
불포화 지방
4.242g
콜레스테롤
123mg
식이섬유
4g
나트륨
2474mg
칼륨
1128mg
칼로리 분석:
탄수화물 (17%)
지방 (28%)
단백질 (55%)
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