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수확량:
4 인분
준비 시간:
5 분
조리 시간:
15 분
식사 타입:
수프(국)
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: rdiesel

Low Carb Pumpkin Soup

A savory pumpkin soup with a touch of heat turns this into a savory low carb treat packed with beta-carotene.

재료

조리법

  1. Place a medium saucepan over moderate heat. Once warm, add the butter and heat until melted.
  2. When butter is hot, add the onions and sauté, stirring occasionally until tender, about 3-4 minutes.
  3. Add 3/4 teaspoon pumpkin pie spice and 1/4 teaspoon cayenne pepper to the saucepan. Stir just to combine and cook for 2 minutes.
  4. Add the canned pumpkin and broth to the saucepan, stir, and let simmer for 8 minutes. Remove from heat.
  5. Puree the soup with an immersion blender or transfer to a traditional blender, or whisk by hand until creamy. Stir in the evaporated cream mixing completely.
  6. Top with fresh chopped parsley or basil if desired.
  7. Note: a small pinch of each of the following ground spices can be substituted for pumpkin pie spice: mace, cinnamon, ginger, cloves, allspice, nutmeg.
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평가 
add 1/4 tsp chili powder increase pumpkin pie spice to 2 tsp add 2 tbsp cinnamon sugar 9-10 dashes of hot sauce
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2013년 01월 4일 작성이: greencat6789

     
 

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요리법 제출

영양 요약:

Low Carb Pumpkin Soup의 1인분에는 154칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 62% 지방, 30% 탄수화물, 8% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
644 kJ
154 kcal
탄수화물
12.06g
설탕당
5.14g
단백질
3.07g
지방
10.88g
포화지방
7.102g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.129g
불포화 지방
3.007g
콜레스테롤
38mg
식이섬유
4.8g
나트륨
223mg
칼륨
280mg
8%
RDI기준*
(154 cal)
8% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (30%)
 
지방 (62%)
 
단백질 (8%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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