평가:
FatSecret회원 평균평점
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Sensational and easy crisp dessert that will top off a great meal.
재료
조리법
- Put three cups of peaches in the bottom of a 10x6 inch pan or 8x8 inch baking pan.
- In a large bowl, mix the brown sugar, flour, oatmeal and cinnamon. Then, using an electric mixer cut the soft butter evenly into the dry ingredients.
- Sprinkle the mixture evenly over the fruit. If you prefer more topping, you can make two thin layers of fruit with two layers of topping.
- Bake at 375 °F (190 °C) around 40 minutes to 45 minutes, or until the top is slightly browned. The fruit should feel tender when you test with a toothpick.
- Note: you can use any fruit besides peaches like apples, pears, blueberries, blackberries or fresh plums. Based on a Joan Lunden recipe.
86분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Made this today, but used whole wheat flour instead of white all-purpose. A bit more "earthy" tasting, but not that bad.
2015년 10월 12일 작성이: joanjett83
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Very delicious recipe for your free day when you want something warm and sweet from the oven. Also is fantastic with a blend of blueberries and peaches.
2012년 01월 5일 작성이: hrrcnmolly
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This is delicious! Loved it!
2011년 10월 23일 작성이: Queenwiggles
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It sounds great, but to many carbs for the Ideal Protein diet. It would have to be eaten on your cheat day.
2011년 08월 28일 작성이: chofeldt
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Sounds delicious, but far too many carbohydrates to be good for a diabetic.
2011년 08월 21일 작성이: pattayo
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요리법 제출
영양 요약:
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Peach Crisp의 1인분에는 156칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 31% 지방, 64% 탄수화물, 5% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
655 kJ
156 kcal
탄수화물
25.91g
설탕당
16.65g
단백질
1.86g
지방
5.67g
포화지방
3.319g
트랜스 지방
0g
다불포화지방
0.382g
불포화 지방
1.482g
콜레스테롤
14mg
식이섬유
1.7g
나트륨
6mg
칼륨
161mg
칼로리 분석:
탄수화물 (64%)
지방 (31%)
단백질 (5%)
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