평가:
FatSecret회원 평균평점
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Banana oatmeal muffins are a great light breakfast.
재료
조리법
- Preheat oven to 400 °F (200 °C).
- Mix all dry ingredients together.
- In another bowl add oil, sugars, eggs and mashed banana. Mix well.
- Combine both mixtures together. Mix well.
- Pour into greased muffin tins. Bake for 20 minutes.
103분 회원님들께서 이 요리법을 요리책에 추가하셨습니다.
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평가
Great recipe. I added some walnuts in there and some banana chunks and it's delicious!!
2013년 06월 13일 작성이: Eillie
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Great muffins. Very moist with good flavor. This is the third time making them. I'm going to try splenda for sugar this time.
2013년 01월 3일 작성이: ritabill
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Can I replace the sugar in this recipe with stevia sweetener?
2012년 05월 4일 작성이: isabellav1
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Great muffins for breakfast.
2012년 03월 1일 작성이: Namastout
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요리법 제출
영양 요약:
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Banana Oatmeal Muffins의 1인분에는 250칼로리가 있습니다.
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칼로리 분석: 28% 지방, 64% 탄수화물, 8% 단백질. |
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영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
열량
1046 kJ
250 kcal
탄수화물
40.56g
설탕당
19.64g
단백질
4.96g
지방
8.01g
포화지방
0.889g
다불포화지방
2.344g
불포화 지방
4.18g
콜레스테롤
31mg
식이섬유
2.5g
나트륨
236mg
칼륨
193mg
칼로리 분석:
탄수화물 (64%)
지방 (28%)
단백질 (8%)
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