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수확량:
3 인분
준비 시간:
10 분
조리 시간:
20 분
식사 타입:
간식
기타
평가:
Average FatSecret member ranking FatSecret회원 평균평점
작성이: Fairybrat389

Egg Crepes

Egg crepes that can be used in so many ways.

재료

조리법

  1. Lightly beat the eggs in a bowl and season with salt and pepper.
  2. Heat a crepe or omelet pan over medium to medium-high heat and lightly coat the bottom and sides with butter.
  3. Using a ladle, put enough egg in the pan to make a thin coating.
  4. When the eggs set, lift up with spatula and turn, try not to tear them.
  5. Cook one more minute on that side, then slide the crepe onto a dish.
  6. Continue making the rest. Enjoy!
  7. Note: great when filled with my Ground Beef Filling and topped with my Creamy Parmesan Sauce.
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평가 
You can also cut the crepes into strips and use them instead of noodles in soup.
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2010년 03월 18일 작성이: agru

     
 

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작성이: 짱쏘쏘
맛있고 간편하며 저칼로리.
작성이: maison_tomo
맛있고 저칼로리 간식.
작성이: YO_On2
간단하고 건강하며 맛있는.
작성이: rhamim
너무 맛있고, 치즈맛이 나고, 간편해요.

요리법 제출

영양 요약:

Egg Crepes의 1인분에는 155칼로리가 있습니다.
칼로리 분석: 65% 지방, 2% 탄수화물, 33% 단백질.

영양 정보
서빙 사이즈
서브 당
서브 당
열량
650 kJ
155 kcal
탄수화물
0.79g
설탕당
0.77g
단백질
12.59g
지방
10.9g
포화지방
3.707g
다불포화지방
1.4g
불포화 지방
4.059g
콜레스테롤
426mg
식이섬유
0g
나트륨
192mg
칼륨
135mg
8%
RDI기준*
(155 cal)
8% 일일권장
칼로리 분석:
 
탄수화물 (2%)
 
지방 (65%)
 
단백질 (33%)
*일일권장에 따른 2000칼로리

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